Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Иван и Вихра сдобрени

отпечатай новината

26.10.2011 10:45 | Видян 8208 пъти | Гласували 1

Иван и Вихра сдобрени

Помирението между водещите е дело на майката на Иван - Сашка, разказват хора от екипа на „Междинна станция". Бабата на Ава заклела родителите й да се сдобрят в името на малката, която страдала силно след раздялата им и дори спряла да спи и да се храни от мъка. Тъй като детето основно е поверено на грижите на свекървата Сашка, тя не издържала да гледа страданията му.

„Или ще се държите като възрастни хора, или аз ще взема Ава. Съдът ще ми я даде, защото и без това аз съм я отгледала", заканила се майката на Иван. Според запознати със семейната драма и Вихра, и „опосумът", приели  насериозно заплахата и провели помирителен разговор. Уговорили се веднъж седмично да излизат двамата с детето за по няколко часа, за да вижда 6-годишната Ава мама и татко заедно и усмихнати. Колеги на водещите  издават, че любовницата Ирина Сараминова, която живее под един покрив с двете си деца и Иван, не била никак щастлива от помирението между любимия и бившата му жена.

Още повече че отчаяната съпруга и „опосумът" все още не са разведени, а и не са подали документи за това и като нищо може да се съберат пак като семейство. Ирина обаче нямала полезен ход и засега запазвала мълчание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !