Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Плевнелиев побеля за дни

отпечатай новината

03.11.2011 15:00 | Видян 2373 пъти

Плевнелиев побеля за дни

Само за двата месеца по време на предизборната кампания чернокосият Росен Плевнелиев изгуби напълно младежкия си вид. Сребърен сняг посипа косите на новия български президент, докато обикаляше България за срещи с народа. Многобройните нападки и забъркването на името му в скандали е струвало на кроткия Плевнелиев години от живота му. Още повече поради омерзението си от политическите интриги, съпругата му Юлиана не бе до него в трудните дни на проверка.

Новоизбраният президент призна вчера пред Нова телевизия, че от стрес косите му са станали сребристи. „Прошарените волоси му отиват. Но ако побелее още, ще се наложи да смени прическата си и да се подстриже още по-късо. Явно умората от политическата надпревара и многото публични дебати му дойдоха в повече. А го чакат още 5 години на поста”, коментираха негови симпатизанти.

Те намират и промяна в лицето на Плевнелиев, който в началото на политическата си кариера бил свежар, а сега сякаш се е състарил за части от секундата. По челото и скулите му се появили и нови бръчки, които едва ли били резултат от 24-каратовата му усмивка. Фенките на новия президент обаче никак не са разочаровани. Със сребърните си коси Росен прилича на Джордж Клуни, радват се те.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !