Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Зрители и жури ще изберат победителя в модното риалити по TV7

отпечатай новината

28.05.2008 12:13 | Видян 2706 пъти

Зрители и жури ще изберат победителя в модното риалити по TV7

След последния епизод на „Искам да бъда супермодел”, зрителите на мегариалитито по ТВ7, тръпнат в очакване на предстоящия финален live. Кой ще бъде новият супемодел на България? Гергана, Константин, Иван, Йоана или Пламен? Това ще решат съвместно зрителите, гласували чрез sms, и журито на 30-ти май, от 21 часа. Финалистът, получил най-висок процент гласове, ще спечели  лек автомобил Ситроен 1, двугодишен договор със Scent Models Milano, 1000 литра горива от Ромпетрол, фотосесия за корица на списание „Анна” и мечтаната титла супермодел на България.


Мегасъбитието ще водят атрактивните Нели Атанасова и Среброто от нестандартните „Братя Мангасарян”, а балет „Дива” ще взриви шоуто с модерни, freestyle и „MTV” танци.
Финалистите ще участват в три дефилета. Освен с визия, обаче, те ще трябва да омаят зрители и жури и с интелект. Журито – Гергана Полежанова, Албена Петрова, Ани Александрова, Момчил Иванов, Александър Нишков и Конда Кондов, ще разговарят с всеки финалист и ще коментират представянето му.


Изненадите не спират дотук! Финалистите, които ще се борят за титлата "супермодел", няма да са петима, а шестима. Един от изгонените от мегариалитито участници ще бъде реабилитиран. Кой точно, ще решат зрителите на телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !