Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

О, Азис!

отпечатай новината

08.11.2011 10:15 | Видян 21175 пъти | Гласували 6

О, Азис!

Азис опъна сексапилната манекенка Галя в 5 различни секс пози. Певецът е полудял по изкусителната плеймейтка и не спира да се натиска с нея и в леглото, и на публични места. Еротична оргия двамата си спретнаха и по време на уникална фотосесия, публикувана ексклузивно в списание „Уикенд за жената”. В днешния си брой най-четенето женско списание у нас публикува на 6 страници удивително фотографии на тандема.

На горещите кадри Азис и Галя захвърлят всякакви задръжки и се показват, както винаги са мечтали да бъдат видени от публиката. Снимките се гарнирани с пиперливо интервю с двамата, в което те разкриват всички интимни подробности и тайни около отношенията им.
„Азис е желан и от мъже, и от жени. Тези бедра, този красив задник, тези устни. Трябва да си луд да не ги пожелаеш. А как се целува! Целува се сякаш се целуваш с жена, може да го прави и като мъж. И двете те карат да настръхнеш!”, хвали партньора си Галя. 
Тя признава, че е държанка на певеца и той се грижи изцяло за нея. Азис пък не крие, че е готов на всичко, за да притиска изкусителното й тяло в леглото си.

„Искахме да се погледнем отстрани и да видим наистина ли сме толкова секси. И без това живеем заедно, спим заедно и какво ли още не. Много хора са ни казали, че си приличаме и имаме еднакво изражение на лицето докато правим секс. Поне няколко мъже го потвърдиха...”, обяснява Азис.

Певецът разкрива, че иска дъщеря му Рая да е копие на моделката, но признава че не се държи с нея като със свое дете. Правят ли секс, гаджета ли са и дали Галя е приела предложението му за брак, ще научите в новия брой на „Уикенд за жената”, който от днес е на пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !