Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Том Круз става каскадьор

отпечатай новината

08.11.2011 12:15 | Видян 3107 пъти

Том Круз става каскадьор

Във видео „зад кадър” от предстоящия шпионски екшън “Мисията навъзможна: Режим „Фантом”, се вижда работния процес, в който актьорът Том Круз лично заснема каскадите на най-високата сграда в света – Бурж Халифа в Дубай. Актьорът е известен с това, че предпочита сам да изпълнява много от опасните сцени във филмите, в които участва. В „Истинска измама” Круз демонстрира невероятни способности при владеенето на мотоциклет. Спускането с лице към земята по вертикалната фасада на 828 метровата кула в Дубай, обаче е действително впечатляваща гледка.

Изключителната физическа форма на Том Круз, който догодина ще празнува 50 годишен юбилей, както и уменията му в скалното катерене явно са били достатъчен аргумент и за режисьора Брад Бърд да му се довери за сложните и опасни каскади. В крайна сметка Круз, който е и продуцент на филма, лично заснема едни от най-зрелищните сцени във филма. Снимани директно с IMAX технология, кадрите буквално спират дъха и с експлозивните бойни сцени от новия трейлър на филма, провокират нетърпението и любопитството на феновете на поредицата.
В “Мисията невъзможна: Режим „Фантом” тайната служба IMF е закрита. 

Обвинен за терористична атака над Кремъл, оперативният агент на IMF Итън Хънт (Том Круз) и всички от агенцията са отстранени, когато Президентът на САЩ дава началото на мисия „Режим Фантом”. Без достъп до ресурсите на IMF и без подкрепление, Итън трябва да намери начин да изчисти името на агенцията и да предотврати друга атака. Задачата му се усложнява допълнително след като е заставен да изпълни мисията с екип агенти от IMF, също бегълци, чиито мотиви не са му съвсем ясни.

Том Круз се завръща в ролята на Итън Хънт придружен от международни звезди като Джеръми Ренър, Пола Патън („Прешъс”), Майкъл Найгвист, Владимир Машков, Джош Холоуей, Анил Капур, Леа Сидо. В ролята на Бенджи Дун се завръща Саймън Пег. Режисьор на продукцията е Брад Бърд („Рататуй”, „Феноменалните”), а продуцент е Джей Джей Ейбрамс („Изгубени”, „Супер 8”).
„Мисията невъзможна: Режим „Фантом” се очаква в кината и IMAX у нас на 16 декември 2011г., седмица преди премиерата на филма в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !