8% са пристрастените към пазаруване -...

8% са пристрастените към пазаруване - шопахолиците в...

Софи Маринова и Камджалов завладяха...

Вчера (28.05) в зала 1 на НДК се състоя световната...

Всичко по две в „Аз обичам България” този петък

отпечатай новината

09.11.2011 14:30 | Видян 2208 пъти

Всичко по две в „Аз обичам България” този петък

Всичко ще бъде по две в епизода на „Аз обичам България” този петък – две съпруги, две фолк диви, двама актьори и двама капитани ще се впуснат в историческа битка на историческата дата 11.11.11.

Кои ще са звездите, които в края на седмицата отново ще трябва да докажат, че познават и обичат всичко българско и родно? Юлиан Константинов ще разчита на 50 % от рубриката „Съпругите” – Мая, дамското присъствие в „Разбий Иван и Андрей” – Лияна и актьорът, за когото любовта вече не е забранена – Ники Илиев.

Сериозен ще бъде съставът и от страната на Андрей Слабаков, където под знамената ще се строят другата съпруга Вихра, фолк изпълнителката Кали, а актьорското присъствие ще е в лицето на Дарин Ангелов.

На кой българин принадлежи признанието „Аз съм най-яркото потвърждение, че човекът е произлязъл от маймуната”, колко процента от българските мъже искат да са жени, коя е „Хубавицата на София” от далечната 1906-та година и какво означават „Зели зели, зя?” и „Виж какви ма пулатки убърипкват!”?

На тези и още много други въпроси ще трябва да отговарят участниците, за да си извоюват заслужена победа. Те ще простират автентични народни носии, ще залагат за 22-те най-обсъждани теми в мъжките разговори, ще си припомнят „Епопея на забравените” и по всякакъв начин ще се обясняват в любов на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !