Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Топ 10 изцепки на известни личности

отпечатай новината

09.11.2011 15:00 | Видян 3262 пъти

Топ 10 изцепки на известни личности

1. Никола Саркози срещу Бенямин Нетаняху

На високопоставена среща миналата седмица френският президент Никола Саркози сподели своето мнение за израелския премиер Бенямин Нетаняху на американския президент Барак Обама. "Не мога да го понасям повече. Той е лъжец", каза той, без да подозира, че пресата може да чуе . Обама не възрази, а коментира така: "Може да ти е писнало от него, но аз пък трябва да справям с него всеки ден"


2. Роналд Рейгън срещу руснаците

Докато правил саунд чек с радио инженери, Рейгън се пошегува с врагове си от Студената война: "Скъпи сънародници, аз съм доволен да ви кажа днес, че съм подписал закон, който ще постави Русия извън закона завинаги. Започваме бомбардировките след пет минути. . "Лентата  по-късно е била излъчена. Съвет към всички настоящи и бъдещи политици, работещи с аудио инженери от новинарските медии, сведете шегите до минимум.

3. Джон Мейджър срещу кабинета си

Бившият британски министър-председател Джон Мейджър не е бил известен като конфликтна личност, но веднъж, когато микрофона е оставен да работи след интервю ITN през 1993 година, той заплаши да "разпъне" трима колеги в кабинета, наричайки ги "копелета". Той дори  насочи обидите върху себе си в един момент, като се чудеше "как такава маймуни като мен продължават да печелят всичко".
Джон Мейджър отправил обидите като не знаел, че той се записва.

4. Мадона срещу Хертензиите

Материалното момиче никога повече няма да получи цветя, които мрази. Преди пресконференция на филмовия фестивал във Венеция през лятото на 2011 г., фен подарява на Мадона букет от хертензии . На микрофона се чува как Мадона казва, че абсолютно ги ненавижда. Нейният агент по-късно направи изявление в защита правото на Мадона да харесва или не харесва цветя, каквито тя пожелае.


5. Гордън Браун срещу един избирател

През 2010 г., тогавашният министър-председател Гордън Браун влиза в пререкание с Джилиан Дъфи, кято го оспорва по въпросите на имиграцията и безработицата. Влизайки в чакащата го кола, той каза на все още включения му микрофон:"Положението е бедствено и тепърва ще става по зле.Тя е просто тесногърда жена.Това звучи смешно".След това г-н Браун поднесъл личните си извинения.

6. Принц Чарлз срещу Би Би Си

По време на семейна ски почивка през 2005 г., принцът на Уелс застана пред микрофона, като си мислел че това е личен разговор пред синовете си, той започнал да изразява омразата си към медиите и най-вече към Би Би Си.Той каза:"Тези кръвожадни хора....толкова са ужасни, че дори те не осъзнават колко зле е положението".

7. Джордж Буш срещу Ню Йорк Таймс

По време на предизборен митинг през 2000 г., Джордж Буш и Дик Чейни, са били уловени от микрофона обсъждайки репортери в публиката. Когато видял кореспондент на Ню Йорк Таймс, г-н Буш, го нарече "първокласен задник" . Г-н Буш отказа да се извини за коментара, заявявайки, че той е "прям човек".

8. Жак Ширак срещу взрив и каша

През 2005 г. френският президент бе заловен  да се оплаква на немски и руски официални лица, че  намира британската храна за безвкусна. Също така се пошегува, че единственото нещо, което Обединеното кралство са допринесли за европейското селско стопанство е болестта луда крава. По-късно същата седмица, г-н Ширак отлетя за високопоставена срещата в Шотландия. Храната "му харесала".

9. Пеги Нунан срещу Сара Пейлин

Консервативният коментатор Пеги Нунан бе заловен по време на рекламен блок да размазва наскоро номинираната за кандидат-президент Сара Пейлин. Тя каза, че изборът означава ,че "всичко свърши" за кампанията на Маккейн, нейният сътрудник коментатор я нарече "цинична и измамна". Изборите продължили по график за още четири месеца. Нунан по-късно се опита да изясни коментарът й, първата й реакция не била грешна.

10. Джеси Джаксън срещу Барак Обама

Джеси Джексън бе заловен на микрофона да казва, че е разочарован от това, което той възприема като покровителствено отношение на Барак Обама към афро-американците. Той бил толкова разочарован, от факта, че искал да "си отреже топките". Г-н Обама все още е мишена за критики, въпреки че обикновено няма публични заплахи за телесна повреда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !