Релакс след дълъг работен ден като...

Релакс след дълъг работен ден като хищник: Фото на деня

8-и София Филм Фест в Сливен

Екипът на София Филм Фест и Община СЛИВЕН канят жителите...

Отмъщението на Таня Стоева - тази неделя в "Седем часа разлика" по bTV

отпечатай новината

11.11.2011 16:45 | Видян 3571 пъти

Отмъщението на Таня Стоева - тази неделя в

В следващия епизод на "Седем часа разлика", тази неделя, 13 ноември, от 20:00 часа зрителите ще разберат какво е отмъщението на Таня Стоева. След нападението над дъщеря й, Таня подготвя седмици наред своя план да отмъсти на Роки, защото вярва, че той е виновен за нещастието на Мая. Съюзници на властната съдийка ще бъдат поемното лице Гончев и фитнес инструкторът Миро.

Дали обаче всичко ще мине по план, след като асистентът на Таня даде заявка, че минава в лагера на Милото? Ще има ли роля Иванов в тази схема? Отговорите - тази неделя, от 20:00 часа само по bTV.

Междувременно, в Ню Йорк Айвън Крис решава, че е в позиция да играе двойна игра. Той обаче не си дава сметка, че не бива да се забърква с Распутин. Докъде ще стигне българинът и дали руският мафиот ще му позволи да го разиграва, зрителите ще разберат от следващия епизод на "Седем часа разлика".

В сериала "Седем часа разлика" започна попфолк звездата Бони. Това е втората й роля, след филма "Маймуни през зимата". В сериала тя играе старши медицинска сестра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !