Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Д-р Стоичков: Учил съм, където ми е работата

отпечатай новината

15.11.2011 09:30 | Видян 3035 пъти

Д-р Стоичков: Учил съм, където ми е работата

Най-великият български футболист за всички времена Христо Стоичков отговори от воле на отправените преди ден обвинения срещу неговата „необразованост“. Доцентът от Пловдивския университет Паисий Хилендарски Цветозар Томов се възпротиви срещу връчването на почетното звание Доктор хонорис кауза на Камата и подаде оставка от висшето учебно заведение, приемайки това признание като обида за интелектуалците, които работят там.
„Става дума за впечатляващо неук и необразован човек“, оповести социологът.

“Никога не съм получавал дивиденти от държавата, не съм взел една стотинка. Не може този човек да говори неща, да дава изявления, без да ме познава“, ядоса се Стоичков пред Канал 3. - Не може човек, който не ме е виждал на живо, да си дава мнението. Завършил съм треньорска академия в Америка, в Ню Йорк. Личен мой треньор беше Брус Арина, заедно с неговия помощник Боб Брадли. Те двамата лично ме изпитаха и ми дадоха диплома, за която учих 3 години. Завършил съм един от първите с Про лиценз. Задочно съм завършил и ВИФ, ама какво да му обяснявам.”

“Аз не съм академик, никога няма да бъда доктор, трябва да се учи за тези неща. Аз съм учил там, където ми е работата. Оценили са ме на световно и на европейско ниво. Имал съм дарба, качества и съм ги развил, но това всичко е благодарение на моите колеги. Някога да сте чули думата аз? Аз съм щастлив и горд, че мога да помогна на Пловдивския университет с едно или друго. Помолих г-н Бойко Борисов, помолих на г-н Симеон Дянков да помогнем. Лично инспектирах и видях докъде са стигнали с новата зала. И тя няма да бъде само за Университета, много хора и студенти ще използват този комплекс”, допълни легендарният №8, който напоследък стана Кама на властта.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !