Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ивет и Ники в поредна криза

отпечатай новината

29.05.2008 17:00 | Видян 15812 пъти

Ивет и Ники в поредна криза

Една от най-красивите двойки сред известните българи – манекенът Ники Илиев и топспринтьорката Ивет Лалова, изглежда пак преживяват криза в отношенията си, споделят близки до двойката, пише “Експрес”

Двамата са заедно от няколко години, но ту се събират, ту се разделят. Според запознати една от основните причини била ревността на Ивет към хубавеца, който минава за един от най-желаните ергени в страната.

Точно за това и последните прояви на Ники по партита и клубове пробудиха поредните съмнения, че отново розовото небе май не е безоблачно. Напоследък се забелязва, че, случайно или не, Ники се появява в различна женска компания и въобще не се притеснява да бъде сниман с красивите си спътници.

Неотдавна папараци заснеха как Ники си гука с Йоанна от Deep Zone . По-наблюдателните дори забелязаха, че двамата си тръгнаха заедно от светския купон.

По повод появяването си на различни места с различни девойки коментарът на Ники Илиев беше следния:
“Не искам да коментирам в момента личния си живот. Не давам и интервюта, просто съм в особен период.”

Дали младият режисьор и актьор не е изпаднал в любовна депресия? Близки до него обясняват, че бившият манекен често изпада в такива състояния и не допускал до себе си дори и най-близките си хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !