Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Взривове и ефектни екшън сцени в първия епизод на "Под прикритие" 2

отпечатай новината

17.11.2011 14:45 | Видян 1279 пъти

Взривове и ефектни екшън сцени в първия епизод на

Вече няколко месеца зрителите тръпнат в очакване на новите епизоди на хитовия сериал "Под прикритие". Тази неделя ще настъпи и дългоочакваният момент - старта на втория сезон на сериала в ефира на БНТ1.

Екипът на продукцията дълго пази в тайна какво ще се случи и едва миналата седмица си позволи да разкрие кои са новите лица в сюжета. Сценарият за първия епизод е повече от обещаващ: След побоя над Емил Попов, Петър Туджаров (Джаро) разбира, че комисарят е оцелял.

За да спаси живота и бизнеса си, на мафиотския бос ще му се наложи да търси нови решения. Зрителите ще видят също и на чия страна ще продължи агентът под прикритие Мартин и колко далеч ще стигне в мисията си.

Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Напрегнатата интрига ще ескалира в показен и скандален взрив, последван от брутално политическо убийство, които ще объркат плановете на всички.


Не пропускайте първия епизод от "Под прикритие" 2 – неделя 20 ноември, точно в 20.45 ч. по БНТ1 или в секцията „на живо” на www.bnt.bg !

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !