Дадох свои $20М за Хоризонт: К.Костнър

Дадох свои 20млн. долара за своя филм Horizon:An...

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Деми Мур потвърди развода с Аштън

отпечатай новината

18.11.2011 11:15 | Видян 2407 пъти

Деми Мур потвърди развода с Аштън

Деми Мур потвърди официално, че се разделя с Аштън Къчър, предават световните агенции. "С голяма тъга и с натежало сърце реших да сложа край на продължилия си шест години брак с Аштън. Като жена, майка и съпруга, има определени ценности и клетви, които смятам за свещени и в този смисъл избрах да продължа напред с живота си. Това е време на изпитание за мен и семейството ми и бих поискала състрадание и уважение на личния ми живот, които бихте дали на всеки, преминаващ през подобна ситуация", обяви в изявление актрисата.

Съобщението й дойде след продължилите с месеци информации на медиите, че нещата между нея и по-младият й съпруг не вървят. Пресата разобличи 33-годишният Къчър, че е изневерили на 49-годишната Мур навърх годшнината от брака им със рускосока и млада студентка. Това явно преля чашата на звездата от "Стрийптийз" и тя трясна вратата на прегрешилия съпруг.

Веднага след изявлението на Деми Мур, Къчър също не пропусна да сподели в туитър: "Винаги ще ценя времето, което прекарах с Деми. Бракът е едно от най-трудните неща на света и за съжаление понякога те се провалят. Любов и Светлина, AK". Къчър е една от най-популярните звезди с над 8 376 000 последователи в Twitter и двамата

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !