Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Полтъргайст опипва баба

отпечатай новината

23.11.2011 12:00 | Видян 1366 пъти

Полтъргайст опипва баба

73-годишна англичанка от градчето Хърн Бей в графство Кент се оплака, че нощем редовно била опипвана от полтъргайст, пише местният вестник „Хърн Бей таймс". Пенсионираната детегледачка Дорис Бърч заяви, че призрачният опипвач започнал неприличните си действия точно преди четири месеца.

Оттогава баба Дорис не можела да спи, защото всяка нощ трябвало да се бори с попълзновенията на нахалника. „Аз го насритвам здраво, но той се връща всеки път - жалва се г-жа Бърч. - Допирът му наподобява октопод!", обяснява бабата.

Освен че Дорис трябвало да изтърпи обарванията на призрака, той си правел и майтап с нея, като често й разклащал матрака. Тя споделила за случките с 16-годишната си правнучка, но тиинеиджърката си помислила, че бабата е откачила. Местният вестник решил да помогне на г-жа Бърч и й изпратил опитни ловци на духове, за да я спасят от призрачния сексуален тормоз.

Това станало, след като пастор Хю Найджъл Шийън й оказал съдействие.
Сега задружната общност със затаен дъх очаква да види какви ще са резултатите от акцията на ловците на духове.
Те обещаха на г-жа Бърч да опаковат полтъргайста в „пашкул от светлина" и да го изведат „от другата страна" на света на мъртвите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !