В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Още рок изненади в Каварна

отпечатай новината

01.06.2008 09:00 | Видян 5639 пъти

Още рок изненади в Каварна

Най-запаленият метъл-кмет в България – г-н Цонко Цонев, и този година ще удържи на думата си и ще подари един лек автомобил с марката Fiat Bravo, на един фен от публиката на Калиакра рок Фест 2008. Условието за участие в традиционната вече томбола, е просто: трябва да си 100-процентов фен на Рока, да дойдеш от 5-ти до 7-ми юли в Каварна и най-вече – да имаш тридневен пропуск за целия Калиакра Рок Фест 2008. Късметлията - притежател на билет за трите фестивални дни, с който можеш да посетиш и трите рок концерта на най-добра цена, ще стане известен след приключването на фестивала. Името му ще бъде изтеглено лично от Кмета на Каварна - г-н Цонко Цонев и от изп. директор на Ауто-Италия за България - г-н Васил Славов.

Организаторите на традиционния Калиакра Рок Фест – Община Каварна и Жокер медиа, за трета поредна година, в три поредни дни (от 5-ти до 7-ми юли) ще срещнат родните ценители на рока с динозаврите на световния рок! На 5-ти юли на сцената ще стъпят Manowar, Holyhell и Sixth Sense. На 6-ти юли – шок рокаджията Alice Cooper, а на 7-ми юли – титаните Slayer и In Flames.

Всички видове билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет за фестивала (за един концерт) е с цена 50 лв. Комбинираният билет за два дни от фестивала (за два концерта по избор) е с цена 70 лв. Общият билет за трите дни на Калиакра Рок Фест 2008 (за всичките три концерта) е с цена 90 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !