Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Курзалевски и Гол Хуй ще вкарват за ЦСКА

отпечатай новината

28.11.2011 11:15 | Видян 28361 пъти | Гласували 3

Курзалевски и Гол Хуй ще вкарват за ЦСКА

С убийствен нападателен тандем, който буквално ще влезе в историята, може да се сдобие ЦСКА още през зимата. Имената им звучат като артистични псевдоними на порноактьори, но са си самата истина. Става въпрос за 23-годишния много твърд титуляр Камил Курзалевски от нискоразредния полски Кужня (Явор) и за неуморния китаец Гол Хуй от тима Аербин, чийто треньор е бившият старши на ЦСКА Сашо Станков.   

Съществуването на първия хвърли в делириум червените фенове и предизвика истинска истерия във форумите вчера. Очакванията са, че ако бъде привлечен, Курзалевски направо ще разкатае фамилията на кръвните врагове от Левски. Името му повтаря знаменит рефрен на агитката от сектор Г, който се пее и скандира на всеки мач, независимо от съперника.

За привличането на голмайстора на Аербин Гол Хуй пък се разчита лично на треньора на отбора Сашо Станков, който два пъти бе начело на ЦСКА, а баща му Боби Станков навремето бе президент в Борисовата градина. По думите на спеца китаецът би бил отличен вариант за заместник на румънеца Янис Зику, който почти сигурно напуска през зимния трансферен прозорец и по ирония на съдбата – към Далечния Изток. Според прогнозите в горещите дискусии в нета мъникът Спас Делев щял да е първият, който по време на мач щял да му викне: „Айде, бе, Хуй, сплескан, подай!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !