Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Бербатов най-добра резерва във Висшата лига

отпечатай новината

30.11.2011 15:00 | Видян 1822 пъти

Бербатов най-добра резерва във Висшата лига

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе избран за най-добрата резерва във Висшата лига в класацията на футболното онлайн издание „Football365.com“. Българинът често е едва четвърти избор за титуляр в атаката на отбора си, но продължава търпеливо да чака своя шанс.

“Начинът, по който третира играчите е уникален. Дори когато някой не играе или е контузен, той говори с него и го окуражава. Кара го да се чувства специален и те уверява, че имаш място в тима”. Това бяха думите на Димитър Бербатов по-рано този месец, но ние си мислим, че той е бил доста недоволен, предвид това, че вкара първия си гол от три години в Шампионската лига, но след това трябваше да гледа отстрани как Кико Македа изпуска срещу Нюкасъл. Миналогодишният голмайстор на Висшата лига редовно е игнориран, докато стандартите на Юнайтед да вкарват само по гол на мач изглеждат доста странни”, пише изданието за Бербатов.

Приятелят на българина Джърмейн Дефоу се нарежда на втората позиция. Двамата са в добри отношения от съвместния си период в Тотнъм. Трети в класацията е халфът на Манчестър Сити Найджъл Де Йонг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !