Като гледам цените на гаражите в...

Като гледам цените на гаражите в София, надали някой...

Миро Ленин, Настимир и кои други...

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща...

Мария Илиева кани феновете си на среща

отпечатай новината

01.12.2011 13:45 | Видян 1730 пъти

Мария Илиева кани феновете си на среща

Юбилейният концерт „10 години „Лунен сън” ще предложи незабравими изживявания на феновете на Мария Илиева. Те ще имат възможност да закупят оригинални брандирани артикули – поотделно или в пакет. Ексклузивните пакети включват безплатен пропуск за лична среща с поп кралицата след концерта и  всички приходи от продажбата им ще бъдат дарени на фондация Face to Face в подкрепа на борбата с трафика на хора и насилствената проституция.

За концерта на Мария Илиева е изработен оригинален щанд, на който ще се предлагат различни брандирани артикули. Феновете ще могат да закупят дискове, картички, постери, тениски, шапки и други материали с лика на най-обичаната българска певица.

Най-вълнуващата изненада на щанда несъмнено ще бъде пропускът за лична среща с Мария Илиева след концерта. Всеки, който закупи пакет от артикулите, получава възможността да се запознае лично с любимката си, да се снима и да вземе автограф. Освен че ще могат да се срещнат с Мария, феновете ще станат съпричастни и с благотворителните каузи на певицата. Всички приходи ще бъдат дарени на фондация Face to Face, с която Мария Илиева е партньор от години.

„Нямам търпение да се запозная с хората, които музиката ми е развълнувала през годините. Щастлива съм, че чрез срещата с фенове ще мога отново да подкрепя кауза, която считам за изключително важна” сподели Мария.

Концертът „10 години „Лунен сън” ще се състои на 3-ти декември в зала „Фестивална” от 20 часа. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstream, в Билетния център на НДК и на място в деня на концерта. Цената на билетите е между 15 и 50 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !