Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Камелия клекна пред Глория

отпечатай новината

02.12.2011 12:30 | Видян 4539 пъти

Камелия клекна пред Глория

Камелия и Глория окончателно заровиха томахавките. Двете доказаха на колеги и почитатели, че дългогодишната им вражда вече е в миналото. За всеобща изненада певиците демонстрираха приятелско отношение на последното фолк събитие, съобщи Всеки ден.

На промоцията на новия албум на Глория доскорошната й врагиня пристигна точно навреме и зае място до сцената. Камелия пляскаше и се радваше на колежката си, с която доскоро дори не се поздравяваха. Изпълнителката на „Ненаситна” оцени добронамереното й отношение и на няколко пъти й благодари.

„Винаги трябва да се стремим да правим нови песни, да вървим напред и нагоре. Нали така, Ками?!”, с усмивка се обърна към колежката си Глория. След като забеляза кимането й в знак на съгласие, примата продължи с представянето на новите си песни.
Колеги и почитатели не скриха учудването си от топлото отношение между двете дами. Някои припомниха за неразбирателството им преди години.Тогава се появиха с една и съща леопардова рокля. Спорът за това, коя от двете копира другата, прерасна във взаимно негодувание.

Камелия и Глория дълго време не се поздравяваха. Стараеха се даже да не попадат на една сцена. Явно са изгладили недоразумението, защото и двете се изявиха на концерта на тв „Планета“ преди дни. С присъствието си на промоцията на Глория Камелия ясно показа, че студената война помежду им е приключила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !