Малкия Маргин стана дядо

Първородната щерка на подземния бос Моника го дари с...

Джей Ло и Бен Афлек продават...

Слуховете за развод на Дженифър Лопес и Бен Афлек се...

Яна Маринова в леглото на Ники Илиев

отпечатай новината

02.12.2011 17:30 | Видян 6901 пъти

Яна Маринова в леглото на Ники Илиев

Яна Маринова крие секс афера с младия актьор Ники Илиев, научи "Всеки ден".  Горещата блондинка от „Стъклен дом“ за кратко била интимна с колегата си преди години, докато се изявявали като тандем в сутрешно тв шоу.

С днешна дата обаче актрисата упорито крие интимната връзка с Ники Илиев и иска да забрави за любовните отношения с него. Наскоро обаче Яна сама се издаде за отношенията им и после бе бясна, че клюката за връзката й с Ники Илиев циркулира в светското пространство.

Актьори също припомниха забравената любовна афера на звездата от „Стъклен дом” с колегата й от „Забранена любов”. Според запознати двамата имали тръпка допреди няколко месеца, когато свърши съвместната им изява в последните епизоди на сълзливата сапунка по „Нова“.

Яна Маринова обаче искрено се дразнела, че историята с Ники Илиев продължава да се раздухва. Сексапилната блондинка всеки път трябвало да обяснява на мъжа си Тишо, който е фитнес инструктор, че отношенията й с актьора отдавна не са нищо повече освен колегиално учтиви.

Като основен аргумент тя изтъквала факта, че Ники Илиев е хлътнал по годеницата си Саня Борисова и не поглежда чужди жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !