Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Сексуалните сънища са признак за добро здраве

отпечатай новината

10.12.2011 09:00 | Видян 1728 пъти

Сексуалните сънища са признак за добро здраве

Някои по-млади момичета и момчета робуват на погрешното схващане, че еротичните сънища са нещо много лошо и срамно. Други са на мнение, че сексуалните сънища са рядко явление и издават някакъв проблем на организма или психиката. И двете гореспоменати тези са напълно погрешни.

Според проучване на френски изследователи, 70% от жените и 80% от мъжете имат еротични сънища. Тези сънища започват още от пубертета, с появата на първите любовни трепети. Младежите например, сънуват много змии, което символизира събуждането на сексуалността, подчертава Джордж Ромей, автор на речник на сънищата.

Под формата на сънища, еротичните фантазии са знак за добро здраве. Който и да е човекът, с който сънувате, че правите любов, това е доказателство, че имате логична мисъл, интуитивен сте и имате силно въображение. Сънят може да е и генерална репетиция за предстоящ нов етап в любовния ви живот.

Сънищата носят своето послание, стига да се научим да разчитаме знаците. В повечето случаи става въпрос за интимния живот на вас и партньора ви. Ако често сънувате, че правите любов до огъня, това означава, че любовта ви е динамична и споделена. Влакът се счита за символ на семейния живот и ако пътуването е спокойно, значи всичко в семейството ви е наред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !