Знаех, че ще отпадна: Яни Янков на...

Конкурентите от Северна Македония бяха по-добри, казва...

Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от...

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като...

ПАМЕТ

отпечатай новината

12.12.2011 09:26 | Видян 2086 пъти | Гласували 1

ПАМЕТ

В новия брой на Супер 19 пишем много за паметта. За паметта, която имаме за лекарските грешки: било тези в частната болница Доверие – “отломка нищожна” от здравния октопод Софарма, за онази с Гого на Ева.
И бързаме да поднесем нашите извинения на Боян Трайков и съпругата му за липсата на памет по техен адрес от предния ни брой. Прощавайте!

Но паметта не бива да ни изневерява по всякакви поводи. Показва го случаят с пазената цяла седмица в тайна, както се оказа, смърт на дъщерята на Сталин. Ще прочетете една уникална история за това как кармичната разплата за греховете на вожда се стоварва не само върху ненамерилата ни щастие, ни покой негова щерка Светлана, но и върху нейните деца дори – бедни, луди, отхвърлени.

Паметта може да бъде и за хубави неща. Ще прочетете само при нас как Маринела Арабаджиева надмина триумфа си като организатор на сватби, като направи още по-голям триумф церемонията на дъщеря си Алекс. Ще научите всички подробности около бляскавото олигархично парти, невиждано според всичките му гости.

Паметта е важна и във все по-грозно разрастващия се случай Божинов – Алисия. Дано детето им един ден да не помни онова, което медийно си причиняват неговите родители като татко му разнася майка му, нейните доходи и недвижимости, както и претенциите й по вестниците и скандалните предавания. Ето това не се прави.

И накрая, дължим памет и за постигнатото от Нешка Робева, какъвто и тежък характер да носи тази жена. И уважение й дължим всички!

Дано повече памет и по-добри новини да ни очакват до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !