Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Славянска ли е славянската писменост...

В 16:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат за...

Актьорите от хитовия сериал „Под прикритие” раздаваха автографи в Зеления коледен град

отпечатай новината

19.12.2011 14:00 | Видян 2718 пъти

Актьорите от хитовия сериал „Под прикритие” раздаваха автографи в Зеления коледен град

В първите дни от откриването на Зеления коледен град актьорите Владимир Пенев и Ирена Милянкова бяха и първите от екипа на сериала „Под прикритие”, които се видяха с почитателите си в коледната къщичка на БНТ.

Инспектор Попов бе посрещнат от най-верните си фенове, които носеха принтирани снимки от кадри на сериала за автографи.

В купона се включи и зеленият Дядо Коледа, който представи на публиката актрисата Ирена Милянкова с думите, че е успяла да се измъкне от лапите на Джаро, за да пристигне на време при феновете си.

Нейното присъствие предизвика голяма опашка пред коледната къщичка на БНТ от желаещи да получат афтограф на картички, създадени от специалната фотосесията на актьорите за втория сезон на сериала.

Съни беше трогната от вниманието на феновете си, които я изненадаха с подаръци и цветя.

В рамките на инициативата Зелен коледен град, която ще продължи до 10 януари 2012 г., ще бъдат представени и останалите актьори от „Под прокритие” 2.

Датите на тяхното гостуване ще бъдат обявени във фейсбук страниците на сериала и на БНТ, както и в предаването „Денят започва”.

Тази вечер в Коледната къща на БНТ ще гостуват актьорите от сериала „Под прикритие” – Венцислав Янков и Кирил Ефремов – по-известни като Близнаците от бандата на Джаро, както и Александър Сано – Косъма и Ивайло Захариев, когото зрителите познават като полицая под прикритие – Мартин. Всички те ще бъдат там, за традиционната си среща с фенове.

Ако искате да ги видите на живо – заповядайте днес в 17.00 ч. в коледната къщичка на БНТ в зеления коледен град в градинката пред Народния театър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !