Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Певицата Цветелина стана висшистка

отпечатай новината

20.12.2011 13:00 | Видян 2617 пъти | Гласували 1

Певицата Цветелина стана висшистка

Певицата Цветелина завърши успешно своето висше образование в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Тя бе в първия випуск на новооткритата специалност “Поп и джаз изпълнителско изкуство”. За почитателите на Цветелина е известно, че на своите участия изпълнява прекрасно освен поп-фолк, народна музика, каквото е и средното й образование, така и поп музика.

Тя е сред малкото  певици, които могат да задоволят всички вкусове на публиката в едно участие и може би точно затова е сред предпочитаните изпълнители на празници от всякакво естество и прослойки на обществото. С взимането на диплома за поп певица, тя потвърждава своите всестранни търсения в областта на музиката. 

- “Усещането, което изпитах по време на церемонията при връчването на дипломите не може да се опише  с думи”, сподели певицата.
- “Беше изключително вълнуващо да видиш толкова млади хора на едно място, облечени в тоги, с грейнали лица и поглед пълен с очакване, и надежда. Дори само за този миг си струваше всичко. В този момент си дадох сметка, че независимо от успехите, които си постигнал в живота, мигът със завършването на висше образование не може да се сравни с нищо друго. Искам да благодаря на своите преподаватели за всеотдайността, професионализма и търпението. На всички млади хора, на години и по дух, пожелавам да могат да изпитат радостта, която изпитахме всички студенти в този вълнуващ момент”.

Цветелина получи пред всички не само своята диплома, но и грамота за художествена творческа дейност и специални заслуги към специалността, която изучава.

Веднъж усетила тръпката на студент, тя продължава своето обучение в Пловдивския университет и е записала магистърска степен със специалност “Консултативна психология”. Както стана известно, след неочакваното издаване на първата книга на Цветелина през тази година “Фабрика за мечтатели”, психологията е другата скрита страст на певицата-поетеса. Според нейните почитатели и приятели, тази специалност напълно и отговаря на излъчването, човещината и готовността да помогне на колкото се може повече хора, да открият силата скрита вътре в тях. Певицата не веднъж е споделяла, че чувства това като своя мисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !