Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

DJ Дамян влиза отново в амплоато на комик

отпечатай новината

21.12.2011 18:00 | Видян 2901 пъти | Гласували 1

DJ Дамян влиза отново в амплоато на комик

Няма съмнение, че DJ Дамян е всестранно развита личност – с каквото се захване винаги му се получава добре. Освен, че ръководи успешно свой бизнес, той дирижира едни от най-щурите купони в нощните клубове – и то не само пуска парчета на други изпълнители, ами сам прави хитове. Последният пример е дуетът му с Ангел – 'Топ резачка”. На лятното турне на Фен ТВ и на партито по случай осмия рожден ден на телевизията стана ясно, че талантливият варненец се справя отлично и с воденето на различни мероприятия. Но това не е всичко!

Всеки ден Дамян получава писма във Фейсбук или по електронната поща с молби от почитатели да възроди популярното преди време забавно предаване “Динамит”. И понеже по празниците всички стават по-добри, той реши да влезе в ролята на Дядо Коледа и да изпълни това фенско желание. С неговия колега и приятел Боян Радев са заснели два скеча, които вече могат да бъдат гледани в сайта за видеосподеляне YouTube.com на следните адреси:

http://www.youtube.com/watch?v=jT1hTG6WIDY
http://www.youtube.com/watch?v=t-8PIYe7chk

Ако хората наистина проявяват интерес към хумористичните етюди, Дамян и Боян обещават през новата година да се завърнат сериозно към това свое амплоа и да им подаряват поне по един на седмица. Така че те са в очакване на зрителските мнения и коментари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !