Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

И Харви Кайтел се завръща в Кан с...

FILM MODE постановява LAWS OF MAN със звезден актьорски...

Калина Крумова „скочи“ в ГЕРБ

отпечатай новината

21.12.2011 15:45 | Видян 4054 пъти

Калина Крумова „скочи“ в ГЕРБ

Народният представител Калина Крумова, която напусна Парламентарната група на „Атака“, е подала молба за членство в партия ГЕРБ, съобщи самата тя на пресконференция в Сливен.

Крумова категорично отрече информация, според която е получавала на тримесечие по 50 000 лева от управляващата партия, за да работи против интересите на „Атака“. Депутатът заяви, че е разочарована от начина по който Волен Сидеров управлява “Атака”, както и от нивото на взаимоотношенията вътре в партията.

Калина Крумова критикува областния лидер на „Атака“ Иван Иванов и сподели, че е била против неговата кандидатура за кмет на Сливен. Крумова бе категорична, че изборните резултати на бившата й партия са пълен провал и подчерта, че не е работила против интересите на партията в Котел. Според нея загубата на изборите се дължи на неподходящите кандидатури и липсата на хора с уважавани професии в листата за общински съветници.

Още четирима депутати са напуснали парламентарната група на партията – Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Борислав Стоянов и Димитър Карбов. Така ПГ на Атака остава с 10 избраници – минимумът, за да съществува като група в Народното събрание.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !