Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Икебаната разби Иван и Андрей

отпечатай новината

22.12.2011 11:30 | Видян 2378 пъти

Икебаната разби Иван и Андрей

Ако сте готови да пропилеете 6 минути от живота си, гледайте новия клип на Деян Неделчев „Пътешествие из Азия”, за да разберете как не бива да се прави видео към песен. Икебаната този път е прекалил с всичко – и с дължината на парчето, и с показването на голи части от тялото си, и с неприлични жестове и пози.

„Че не крие своята хомосексуалност знаем отдавна, но да се дупи на камерата, да влиза в ролята на травестит и да симулира секс с бутилка, е вече прекалено”, възмущават се фенове в интернет.

За капак Икебаната се е изгаврил с Иван и Андрей и ги е замесил в целия този цирк. Тв водещите и продуценти присъстват в клипа под формата на „пикаещото момченце”, маски, кукли, фараони и какво ли още не.

Явно те нямат нищо против, защото са приятели с ексцентричния изпълнител, но зрителите определено протестират срещу тоталната пародия на музикално изкуство, бълвана от Икебаната.

Ето и част от „феноменалния” текст, дело на певеца: „Пътуваме с Деян, Андрей и Иван през Туркменистан, Таджикистан и Иран, с преебана каравана и препикан, стар диван..” В останалото време рефренът е: „кучу-мучу, кучу-мучу” , изпят на типичния за Деян фалцет. Приятно слушане и гледане, но само за тези, навършили 18 – за останалите има забрана!

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !