Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ана-Мария ще представи България пред дипломати от ЕС

отпечатай новината

05.06.2008 10:32 | Видян 3488 пъти | Гласували 1

Ана-Мария ще представи България пред дипломати от ЕС

На традиционната среща на президента Георги Първанов с дипломати на страните – членки на ЕС, фолклорната изпълнителка Ана-Мария ще изпее избрани свои песни.  Срещата ще се проведе на 6 юни. Това е третата среща на държавния глава, на която ще присъстват 200 дипломати и техните съпруги. На официалната вечеря в ресторант “Перперикон”  президентът е избрал да пее фолклорната изпълнителка от каталога на „Диапазон рекърдс” – Ана-Мария. Другите артист-изпълнители, избрани да забавляват гостите-дипломати, са легендарният гайдар Петър Янков и оперетната певица Дора Тошкова.

"Изключително съм поласкана от оказаната ми от държавния глава чест – развълнувано сподели Ана-Мария – Явно моите авторски песни „Стара майка”, „Богородица”, „Обич майчина”, „Сойка птица”, „Женска изповед”, са докоснали и неговата душа! Това ме радва много и го приемам като голямо признание!" – сподели Ана-Мария.

В момента Ана-Мария се готви и за шестнадесетото издание на Международния фестивал „Пирин фолк – Сандански 2008”, където ще участва в конкурса за Изпълнителско изкуство с песента „Македонска мъка”.

До този момент синът й Тома Кемар, който преди 2 седмици взе решение, че ще живее с баща си Джеймс Кемар, демонстрира завидно безразличие към майка си Ана-Мария, и на многократните й позвънявания и смс-и той просто не отговаря. Ана-Мария живее в очакване, че това недоразумение е временно и ще бъде преодоляно - както от сина й, така и от нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !