Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Елена Петрова загуби 50 бона

отпечатай новината

30.12.2011 15:00 | Видян 4616 пъти

Елена Петрова загуби 50 бона

Елена Петрова е сред малкото хора, на  които пари  не  им трябват. Актрисата сама доказа това, след като отказа да участва в   рекламен   клип   за космическата сума от  50 000 лева. 

Звездата   от   "Стъклен дом"   получила примамливата оферта преди няколко месеца. Тънкостта била там, че трябвало да се снима заедно с невръстните си  наследници  Изабела и  Александър. 

Хубавата Елена обаче категорично  отказала да покаже близнаците си  и  заявила,  че  не желае  да  преговаря при каквито и да било условия.

Според запознати,  съображенията на актрисата идват от това, че тя се страхува от бившия си мъж Аристотелис Фотилас.

Елена вече успя да се разведе с гръцкия милионер и дори да вземе хлапетата под свое попечителство, но спазвайки условията на бизнесмена. А те са децата никога да не виждат майка си с чужд мъж и славата й да не вреди на нормалния им живот.

Елена се усъмнила, че ако ги снима в реклама, това ще се изтълкува именно като противоречие на клаузата на гърка и за да се застрахова, отказала тлъстия хонорар от 50 бона. За разлика от нея обаче другите звезди от "Стъклен дом" се снимат на поразия.

Най-често по телевизията се въртят реклами с Радина Кърджилова и Асен Блатечки.  Яна Маринова пък стана лице на паста за зъби срещу далеч по-скромния хонорар от 10 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !