Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Графа взриви клуб Crash

отпечатай новината

06.01.2012 13:45 | Видян 2995 пъти

Графа взриви клуб Crash

София бе разтърсена от ударно парти на Mr. BiG по повод навършването на една година на списанието. Събитието се състоя в новия софийски клуб Crash, който се намира в центъра на столицата. Начало на взривящата вечер беше дадено от леденостудената атака на Jagermeister.

Не дълго след това Графа разтопи сърцата на нежната част от аудиторията с най-големите си хитове “Никой”, “Невидим” и “Давам всичко за теб”. . И тъй като Mr. BiG е за големи мъже, организаторите бяха поканили красивиците от балет “Нова”.

Докато се наслаждаваха на уинкалното шоу, гостите се глезиха с френски коняк, чилийско вино и уиски. Най-вълнуващият момент на вечерта бе когато екипът на NG Partners и водка Болшой поднесоха огромна торта от 200 парчета на издателката Ваня Ханджиева.

Рожденият ден събра много приятели и партнъори на лейбъла. Модните среди бяха представени от собственика на Cacharel България, Младен Митков, дизайнерите Валентин Кулагин и Евгения Варадинова, както и модела Диана Иванчева.

Тя работи в Италия за La  Perla и съвсем скоро ще имаме възможността да я видим в уникална фотосесия. От сферата на бизнеса се отчетоха бизнесдамата Вили Боршукова и Роналд Дахер, както и собственичката на мебели Gautier България Ася Маджарова.

Футболистът Георги Пандуров и автомобилният състезател Жоро Танев също уважиха празника. Най-щастлива от всички беше майката на корицата на новия брой, Марина Милчева. Тя се наслаждаваше на програмата заедно с половинката си Божидар Искренов – Гибона, който бе един от най-ухажваните кавалери на партито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !