Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бойко празнува в петък 13-ти

отпечатай новината

06.06.2008 12:21 | Видян 6497 пъти | Гласували 1

Бойко празнува в петък 13-ти

Столичният градоначалник Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ ще отпразнува рождения си ден в петък – 13 юни, пише “Експрес”.

Генералът не се притеснявал, че тази година празникът му се пада на фаталния ден и няма да отлага купона. Той харесва числото 13 и даже на гърба на футболната му тениска е щампован този номер.

Все още не съм решил как ще празнувам, призна Борисов, който по цял ден е зает с проблемите на столицата. Със сигурност обаче генерала ще почерпи за хубавия повод. Чиновниците в общината ще усетят, че шефът им навършва 49 години. Те от сега умуват какво да подарят на кмета и се шегуват, че евтиният подарък е еднакво обиден и за двете страни.

Миналата година градоначалникът посрещна рождения си ден в САЩ, където беше за една седмица по работа. Като се върна обаче, Борисов завари кабинета си отрупан с цветя, подаръци и поздравителни картички. На първия си рожден ден след като стана кмет пък – през юни 2006 г., генералът стана командор на ордена “Звезда на италианската солидарност”, който се връчва на италианци, живеещи в чужбина или чужденци, които са допринесли за двустранните отношения между Апенините и съответната държава. След като получи отличието от посланик Джован Батиста Кампаньола, Бойко почерпи с уиски и бонбони в кметството, а после заформи пищно парти в ресторант.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !