И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Гонзо: В ЦСКА са силни по химия

отпечатай новината

09.01.2012 11:00 | Видян 2380 пъти

Гонзо: В ЦСКА са силни по химия

Спортният директор на Левски Георги Иванов, меко казано, си направи гаргара с кръвния враг ЦСКА. Гонзо, който със синята фланелка вкара 15 гола на армейците и се превърна в най-големия им кошмар след великия си предшественик Наско Сираков, гостува в новото предаване на БНТ Срещу новините.
"ЦСКА са силни по химия! Футболистите на "Левски" никога не са взимали допинг.

Хипотетично е нормално, когато се срещнат двама равностойни спортисти, този който взима непозволени вещества, да има предимство. При нас категорично няма подобни неща", заяви Гонзо, гъбаркайки се с алхимичните изпълнения в Борисовата градина, където половината отбор гръмна с дрога, която не е ясно в какво е била – дали в сироп за кашлица, или в капки за нос.

"Годината беше тежка за Левски. Негативните емоции бяха повече от положителните. Надявам се през 2012 ситуацията да се промени. Това, че има нови лица в Левски не променя нещата. Когато някой иска да прави нещо и да работи за доброто на клуба, той го прави независимо от това кой е собственик. С Иво Тонев (б.р. - новият шеф на УС) се разбираме перфектно, не се притеснявам за поста си. И преди съм казвал, че в България ще работя само и единствено за Левски, защото професионализмът и атмосферата, които са в този отбор, няма как да ги има в другите клубове. Надявам, че през 2012-а играчите на Левски ще станат добри на терена, защото досега бяха добри на дансинга", каза още Гонзо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !