Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кобрата контузен в бой за пари

отпечатай новината

06.06.2008 16:07 | Видян 28393 пъти | Гласували 2

Кобрата контузен в бой за пари

Контузия в дясната ръка ще извади от строя най-тежкия ни боксьор Кубрат Пулев поне за две седмици, пише “Експрес”.

Кобрата, както е по-известен борецът, участвал в сбиване за пари непосредствено след прибирането на националите от лагера им в Белмекен. Инцидентът станал в събота пред столична дискотека, когато страшилището на родния ранг видял човек, който му висял със солидна сума.

След кратка разправия бронзовият медалист от световното първенство през 2005 г. си изтървал нервите и налетял на длъжника.

“Всичко приключи много бързо. Пулев вкара няколко удара, след което човекът се свлече на земята с разкървавено лице”,  разказа очевидец.

Впоследствие се оказало, че от крошетата Кобрата е спукал кост от пръста на дясната си ръка. Когато разбрал, старши треньорът на националния отбор Петър Лесов побеснял. Олимпийският шампион от Москва `80 г. веднага пратил боксьора на пълни изследвания, където се оказало, че ще трябва да почива поне две седмици. Така Кобрата със сигурност ще пропусне първенството на Европейския съюз, което стартира в понеделник.

“Детска постъпка! Просто този човек не спазва никаква дисциплина, защото знае, че е незаменим в националния отбор.  След като приключи турнира на ЕС, започваме лагери в чужбина. Там няма да се правят такива глупости, защото няма да напускат хотелите”, каза Лесов.

Кубрат пък заяви, че контузията му не е сериозна.
“Няма нищо страшно. Пукнатината е на върха на пръста и не ми пречи да се бия. Чух да се говори, че причината за боя е Андреа. Не е вярно – беше битов проблем”, обясни боксьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !