Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Белослава с концерт за добър старт на годината

отпечатай новината

26.01.2012 11:30 | Видян 2545 пъти

Белослава с концерт за добър старт на годината

Тази събота, 28 януари, Белослава ще предложи на почитателите си лек срещу студа и мрака на зимата. В първия си концерт за 2012 година тя ще дари с топлината на своята музика публиката в Sofia Live Club.
 
Заедно с нея същото ще направят и великолепните музиканти, с които тя радва приятели и фенове вече 10 години – Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов, Росен Захариев. Талантливите допълнения, неизменна част от музикалното семейство на Белослава – Александър Славчев и Елена Кокорска също ще се качат на сцената на радостта от живота, музиката и споделената емоция.

Събитието започва в 23:00 часа. Специален гост на лайва ще бъде DJ Vladislav Moustashe Love, чиято специална селекция допълва настроението, което  носи музиката на Белослава, по най-добър начин.

На живо от сцената ще звучат последните сингли от предстоящия трети албум на Белослава, както и любимите парчета от предишните й, на които обикновено се включват и присъстващите в клуба. Концертът ще даде добър старт на една много музикална година, изпълнена с качествени събития и прекрасни изненади към публиката.

Билетите за съботната вечер са на стойност 10 лв., на място в Sofia Live Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !