Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Хали Бери представя своята първа колекция обувки

отпечатай новината

30.01.2012 15:00 | Видян 1794 пъти

Хали Бери представя своята първа колекция обувки

Снимките на игралния филм „Cloudatlas” с Хали Бери във филмовото студио „Бабелсберг”, Потсдам, в края на 2011 година не са тайна. Обвит в тайнственост обаче беше един друг проект, който тя снима непосредствено след това в Берлин.

Съвместно с режисьора Михаел Хаусман актрисата направи телевизионен рекламен клип, в който от началото на март ще представи в Европа своята колекция обувки.

Нейната колекция с марката „5th Avenue by Halle Berry“ съдържа 40 летни и леки, но въпреки това елегантни и женствени модела. И докато нейният нов филм гони високия ценови сегмент – става дума за най-скъпата немска филмова продукция на всички времена – колекцията обувки е абсолютно достъпна.

Тя ще се предлага ексклузивно от лидера в търговията на дребно с обувки в Европа Deichmann в 21 европейски страни.

Сътрудничеството беше обявено официално на 24 януари 2012 година по време на фирмено мероприятие на Deichmann в „Гругахале” в Есен. „Много се радваме, че Хали Бери ще работи с нас.

Тя е изключителна актриса и международна модна икона“, каза собственикът на фирмата Хайнрих Дайхман по повод новото сътрудничество.

„За нас Хали Бери със своята естественост е абсолютно достоверна посланичка на модата, която ще вдъхнови много жени с колекцията си.“

За носителката на Оскар обувките не са просто някаква част от облеклото: „Обувките изразяват личността. Те казват много за собственичката си. Ако прическата и обувките са подходящи, всичко останало ще бъде както трябва.“ По думите на Хали Бери с новата колекция „една мечта стана реалност. Коя жена не иска да види името си на колекция обувки? Това наистина е страхотно.“

За избора си на обувки Хали Бери казва: „Моята колекция 5th Avenue е нещо, което ме вдъхновява. Обувките са леки и лесни за носене – за всяка жена. Те са модерни и достъпни, ето това е моята колекция.“

Точно на тези критерии  отговарят моделите: с отворени пръсти и клиновиден ток, сандали с каишки или с отворена пета и клиновиден ток, които могат да се комбинират както с дънки до прасеца и небрежни тениски, така и с дълги рокли, които през този сезон трябва да се открояват с богатство от цветове.

Обувките от колекцията пролет/лято влизат в продажба от 5 март  2012 година във всички 21 страни. Цените са от 69,90 лв.до 99,90 лв. Чантите са на цена от  59,90 лв.

През изминалите години Deichmann направи колекции с Pussycat Dolls, Sugababes и Синди Крауфорд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !