бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Калин Вельов- почитател на мъжкия маникюр

отпечатай новината

01.02.2012 14:00 | Видян 2221 пъти

Калин Вельов- почитател на мъжкия маникюр

Вчера, на 31.01., бе поредното разбиващо парти в клуб Planet! Студът не попречи на почитателите на Калин Вельов да го уважат в късните часове и да се забавляват заедно с него на така нареченото Drum Edition шоу. Сред гостите бяха и Мишо Шамара (Big Sha), фолк певецът Константин, Преслава от „Мюзик Айдъл” и др.

Като всеки вторник, подвижната станция за парти маникюр Manicure Impress Party Station направи своя комплимент към любителите на купона. По повод гостуването на Калин Вельов, този път специалистките предлагаха мъжки маникюр.

За съжаление мъжете не бяха много активни, но за сметка на тях, дамите компенсираха липсата им на кураж и не спираха да се лакират.

Калин Вельов реши да се възползва от услугата мъжки маникюр, преди да излезе на сцената, защото като всеки артист, осъзнава колко е важна грижата за първото, което дамите поглеждат – ръцете.

Неслучайно музикантът е сред най-харесваните мъже у нас и не можем да виним модела Маринела Ангелова за неподправената страст, с която му партнира в горещите сцени на новия му клип „Сън”.

Като почитател на грижата за ноктите, Мишо Шамара също седна на стола пред маникюристките.

Вчера бе поставено и началото на интересна томбола, която ще се разиграва на партитата с подвижната станция за маникюр.

Всеки закупил ваучер, участва в игра за голямата награда – уикенд за двама, която се тегли в края на месеца. Ваучерите са съответно - за 15 лв. ( маникюр и лакиране на реална стойност 25 лв. + подарък бонусна карта за 10%) и  за 35 лв. (маникюр и педикюр на реална стойност 47 лв. + подарък бонусна карта за 10%).

Мъжкият маникюр от няколко години е все по-популярен. Този тип услуга има дълга история и е била хит през 18-ти век, като приоритет на богатите.

Но днес маникюрът е важна част от визията и най-вече от етикета. Хигиената и добре поддържаните мъжки нокти гарантират представителност, а това е причината мъжкият маникюр да е предпочитан от бизнесмени и артисти.

Но популярността му нараства и извън тези среди. Според изследване на Manicure Impress, в България 30 % от клиентите в салоните са мъже!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !