бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Ромина и Дарко Тасевски очакват наследник

отпечатай новината

02.02.2012 12:30 | Видян 4444 пъти

Ромина и Дарко Тасевски очакват наследник

Ромина Андонова и футболистът Дарко Тасевски очакват бебе. Неотдавна в тв интервю при Лора Крумова те признаха, че мечтаят за своя рожба, но вече е ясно, че са направили и нужното по въпроса. Мис България 2010 и любимият й играч на Левски все още отричат новината, но според източник на Супер 19' красавицата вече е в третия месец от своята бременност.

От началото на 2012 година тя прекрати всички свои публични изяви и дори не се появи на ревю, където предварително бе обявено, че тя ще е лице. Последната публична изява на Ромина, която мнозина познават от Столичани в повече, бе малко преди Коледа, когато тя участва в благотворително събитие за онко болни деца в Пловдив. Хубавицата е спряла да тренира и бокс, а в залата не са я виждали повече от месец. Моделката на агенция Визаж вече не излиза по нощните клубове и отклонявала поканите за шумни светски партита.

Близки до Тасевски споделят, че той треперел над здравословното състояние на бременната си любима. Тъй като сега е на лагери с отбора, всяка вечер Дарко провеждал с нея дълги разговори по скайп-а. Според клюката първородната рожба на звездната двойка ще бъде момченце, а щастливите родители стягат детска стая в общото им жилище в Бояна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !