Две години от подпалването на...

"Две години след опожаряването на клуба ни. Две...

НиЛо събира Н.Михайлов и Божинов под...

Наесен стартира шоу за живота на Николета и половинката...

ТВ звезди от сериалите въртят любов в таванска стая

отпечатай новината

09.02.2012 12:15 | Видян 2124 пъти

ТВ звезди от сериалите  въртят любов в таванска стая

Публична тайна е, че много от родните актьори, които станаха популярни с участието си в тв сериали, жиевят под наем. За една такава обща “актьорска” квартира ще ви разкажем в новия брой на Супер 19'.
Таванска стаичка на столичната улица Шишман къта спомени от шумните купони на родния секссимвол Деян Донков. Актьорът, който е родом от Видин, повече от три години живее  в артистичния дом.

По това време той ходи с моделката Кристина Милева и комшии разправят, че двамата редовно си устройвали празнични вечери. В квартирата най-вероятно е идвал и последното гадже на актьора от Под прикритие, актрисата Радина Кърджилова. За разлика от Кристина обаче, Радина много не се мяркала в кооперацията, тъй като идвала по-тъмно, а пък сутрин излизала много рано. Именно Кърджилова дала идеята да се преместят от тясната квартирка и да търсят голямо жилище с двор, където да си организират прекрасни  барбекюта и многолюдни купони.

Любопитното е, че веднага след Деян, в жилището се настанява Саня Борисова. Актрисата от сериала Забранена любов също е родом от Видин и отдавна се познава с Донков. Именно по тази линия тя е следващият наемател на квартирата, разправят клюкари от артистичното съсловие. Саня била мечтаната комшийка, коментирали живущите в старата софийска кооперация. Красавицата била толкова тиха, че почти не се усещало, че там живее човек. Освен това тя редовно поздравявала вежливо своите съкооператори, които били впечатлени от усмивката й.

На по-късен етап започнал да се появява и актьорът-режисьор Ники Илиев, който след бурна връзка с лекоатлетката Ивет Лалова се сгаджоса със Саня. Чаровникът винаги идвал с големи букети и все носел по някакъв подарък на своята любима, издават любопитни комшии от съседните апартаменти. След като обаче отношенията им станали по-сериозни, двамата решили да търсят друг пристан за своята любов и Саня напуснала квартирата.

Артистичната слава на таванското помещение обаче продължава да се носи и до днес. След Саня в жилището се нанася младият актьор Димо Алексиев. Той става известен с ролята си на Калигула в постановка на Явор Гърдев във Варненския театър. Истински нашумява обаче с участието си в хитовия сериал Седем часа разлика. Там  играе ролята на фитнес инструктора Миро, който има гей връзка с политика Християн.

В първия сезон на сагата Миро бе убит, но се оказва, че в новите епизоди на кримката той се завръща. Димо живее под един покрив заедно с приятелката си Ана Топалова, с която са заедно още от НАТФИЗ. Компания им прави и 8-месечната им дъщеричка Лора. Симпатимното семейство често оглася цялата улица Шишман и почти всички в квартала приветствали тв звезда Димо, който неотдавна напусна трупата на Народния театър и сега мечтае сам да постави някой класически текст, подплатен със силно актьорско присъствие.

 

 

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !