30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Оспорвана битка за роля във Велико Търново и Варна - този петък в „Кастинг” по БНТ

отпечатай новината

09.02.2012 17:15 | Видян 1732 пъти

Оспорвана битка за роля във Велико Търново и Варна - този петък в „Кастинг” по БНТ

Наградата за победителя в  най-новото риалити на БНТ „Кастинг” е роля в третия сезон на сериала „Под прикритие”.

Това стана ясно в първия епизод на формата, който зрителите видяха в понедленик на живо в ефира на Националната телевизия. Вторият епизод на шоуто в петък ще покаже най-интересните моменти от кастингите във Велико Търново и Варна.

Боряна Пунчева, Атанас Христосков, Яна Борисова и Снежина Петрова имаха трудна задача - да изберат най-подходящите кандидати от всички, явили се на кастингите в двата града.

Първият от кастингите в страната бе проведен във Велико Търново. Новият формат предизвика огромен интерес и събра стотици желаещи да станат известни.

Борбата за участие в риалити шоуто продължи във Варна. Още от сутринта кандидатите за звезди се тълпяха пред залата на кастингите. където трябваше да представят  малък етюд, с който да покажат таланта си.

Всеки от претендентите разчиташе и на малко късмет, за да е сред избраните, защото имаше едва 3 минути на разположение, за да впечатли комисията.

Не пропускайте „Кастинг” - всеки понеделник в 21.00 ч. и петък от 22.00 ч. по БНТ1. Гледайте и повторенията по БНТ Свят всеки вторник от 22:00ч. и събота от 18:20ч. !

Влез в сериала и на http://casting.bnt.bg/ !

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !