Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Вода е открита в дробовете на Уитни Хюстън

отпечатай новината

13.02.2012 15:45 | Видян 3605 пъти

Вода е открита в дробовете на Уитни Хюстън

При аутопсията на Уитни Хюстън е открита вода в белия й дроб, предаде ИТАР-ТАСС, като цитира интернет издание. Сайтът за светски новини Ти Ем Зи се позовава на свои източници в полицията в Бевърли хилс. Едно от предположенията е че певицата се е удавила в хотелската вана. Тя бе открита мъртва в събота следобед.

Съдебните медици отказаха да разпространяват никакви резултати от аутопсията на американската певица по искане на полицейските детективи, които разследват случая, предаде по-рано Асошиейтед прес.

От полицията пък се въздържат да правят окончателни заключения дали певицата е била жива към момента на потапянето си под водата, научи "Всеки ден".

Дъщерята на Уитни Хюстън, която изпадна в нервен шок от смъртта на майка си и се сби с полицаите, охраняващи статя й, бе изписана от болница в Лос Анджелис. Боби Кристина Браун е дете на Уитни Хюстън от брака й с певеца Боби Браун. През последните дни тя придружавала майка си на няколко събития преди връчването на наградите „Грами“.

Неочакваната смърт на Уитни Хюстън, както се случва винаги, когато една звезда почине, доведе до рязко увеличаване на продажбите на нейните албуми. Едва няколко часа след като новината за смъртта на американската певица обиколи света, сборният албум с нейните най-големи хитове зае първото място по продажби в най-големия онлайн магазин за музика и филми – iTunes на компанията Apple.

48-годишната Уитни Хюстън бе намерена мъртва в събота следобед в стаята си в хотел „Бевърли Хилтън“ броени часове преди предвидената й поява на събитие преди връчването на музикалните награди „Грами“ в неделя.

снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !