Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Камелия и Венета изядоха Вили Сечкова

отпечатай новината

19.02.2012 15:15 | Видян 9296 пъти | Гласували 2

Камелия и Венета изядоха Вили Сечкова

Отмъстителната страна на Венета Райкова лъсна в Горещо в събота вечер. Русата амбиция беше поканила не по-малко цапнатата в устата Камелия и двете се опитаха да направят на пух и прах Вили Сечкова. 

Те нито веднъж не споменаха името на бившата конкурентка на Венета и бивша продуцентка на Камелия. Най-малкото, което споделиха беше: "Насила хубост не става". 

Камелия разказа как никой не й обяснил, че завинаги пада от екран, а най-много я учудило, че пуснали изявление от нейно име, с което няма нищо общо. 

Продуцираната от Вили Сечкова и Емо Кошлуков сексбомба беше категорична: "Говорят вместо мен. Не съм си тръгнала доброволно. Лъжат". Сигурно неслучайно Камелия беше дошла при Венета с обувки като кънки. Камелия, разбира се пусна някой лаф и в стила си. 

Попитана какво е получила за Свети Валентин, певицата рече: "Цветин винаги си носи големия  подарък със себе си. Но това не означава, че все ми запушва устата".

Накрая Камето й намекна, че скоро пак ще огрее екрана. Това веднага роди в светските среди предположение, че бившият мъж на Вихра, която пък измести от екрана блондинката, ще вземе пайнерката в нова. 

Така Иван може да си го върне тъпкано на отчаяната си съпруга, прегнозират спецове по тв клюки.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !