Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

В Пловдив вече ходят… по вода!

отпечатай новината

20.02.2012 15:15 | Видян 2178 пъти | Гласували 1

В Пловдив вече ходят… по вода!

Пловдивчани вече ходят, бягат, скачат и се търкалят върху… вода! При това без да потънат и да се намокрят! Един от най-забавните атракциони не само за малки, а и „големи” деца - BRINC BOLL стартира преди дни в мол „Галерия Пловдив”. Огромният басейн с огромните водни топки-балони е ситуиран до магазин „Зора”, зад стената за катерене. 

BRINC BOLL е най-приятният и увлекателен начин за физическа активност. Надуваемите топки с 1.50 и 1.90 метра в диаметър са изработени от еластичен и устойчив на спукване материал с въздухо и водонепропусклив цип. Принципът е прост – желаещият влиза в тях, напълват се с въздух, ципът се затваря и забавлението започва.

Можете да бягате, да вървите, да подскачате, да се търкаляте или да си полегнете и да се носите по водата. Можете да се съревновавате с приятели - кой ще издържи прав най-дълго или ще върви най-бързо. По-трудно е отколкото изглежда, но ще се смеете през цялото време.

При BRINC BOLL се изгарят много калории – това е аеробно натоварване и може да измори повече от фитнес. Всъщност балансирането в топката върху водата натоварва всички мускули и е забавният начин за стягане на тялото, а и отслабване.

Не се учудвайте ако намалите теглото си при редовно занимание във водното съоръжение, предупреждава на шега, но и на истина Добромир Хилендаров, организатор по атракциона.

Той е забелязал и друго предимство – след като синът му поиграе в BRINC BOLL заспива по-лесно и има спокоен сън.

Да ходиш сух по вода е забавно, здравословно и енергично удоволствие, което струва 5 лв. за 6 минути.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !