Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Врачански с мъже на Св.Валентин

отпечатай новината

20.02.2012 16:30 | Видян 2213 пъти

Врачански с мъже на Св.Валентин

Актьорът Калин Врачански се оказа в мъжка компания навръх празникът на влюбените – Св.Валентин. Човек на Супер 19' го засече да вечеря в столичен ресторант с двама свои приятели.

Тримата прекараха вечерта в дълги и напоителни разговори, а на масата присъстваха повече бутилки с вино, отколкото храна. Калин и компания пристигнаха заедно и веднага бяха настанени на централна маса в ресторанта.

Малко преди полунощ, почерпени и развеселени те отпрашиха в неизвестна посока. Присъстващите в заведението се питаха къде ли е гаджето на Врачански, актрисата Силвия Петкова, и защо той е сам на най-любовния празник в годината.

Неотдавна пък се разбра, че звездата от култовия сериал на бТВ Стъклен дом, бе избран да бъде специален гост на престижните FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS.

Той ще представи страната ни на световния кино форум, който ще се проведе за поредна година на 25 февруари в Лос Анжелис.

Очаква се Калин да бъде в компанията на холивудските знаменитости Кевин Спейси,  Самюъл Джаксън, Кийра Найтли и Робърт Де Ниро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !