Драгана призна: Тежко болна съм

Сръбската легенда Драгана Миркович призна, че се бори с...

Малкович с кастинг в Народния театър

Приключи кастингът на режисьора Джон Малкович за избор...

Ума Търман бременна за трети път

отпечатай новината

28.02.2012 10:30 | Видян 3260 пъти

Ума Търман бременна за трети път

Американската актриса Ума Търман е бременна с третото си дете. 41-годишната звезда, която има 13-годишна дъщеря Мая и 10-годишен син Левон от бившия си съпруг Итън Хоук, очаква първото си дете от бизнесмена Арпад Бюсън.

„Да, Ума е бременна. Тя все още не го е обявила, но много нейни приятели я питат, защото забелязаха разликата, когато я видяха на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя обикновено е толкова слаба, но сега имаше малко коремче и цялата сияеше“, разкри приятел на актрисата пред сп. „Лайф енд Стайл“.

Търман и Бюсън, които се събраха отново миналата година след раздялата пред ноември 2009 г., били много развълнувани от новината. Бебето трябва да се роди в края на това лято. „Тя е много развълнувана. Щастлива е и остават само няколко месеца до голямото събитие. Тя трябва да роди в края на лятото“, разкри запознат източник.

По-рано тази година русата красавица, която преди време беше омъжена за актьора Гари Олдман, разкри, че сега е много по-доволна от любовния си живот, отколкото през последните години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !