Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Пипи Дикова се провали с Оскарите

отпечатай новината

28.02.2012 13:45 | Видян 3965 пъти

Пипи Дикова се провали с Оскарите

Напетата дъщеря на Сашо Диков - Петя, успя да вбеси шефовете си от Би Ти Ви още с първата си изява като водеща. Тя бе коментатор зад кадър на наградите „Оскар", излъчвани за сефте на живо у нас миналата нощ. Пипи, както е известна щерката на Аня Пенчева, смело и нагло критикуваше американските водещи на церемонията. От София госпожица Дикова им размаха пръст и коментира, че те съвсем не са наясно с това, как се прави филм и какви са тънкостите на това изкуство.

„Как е възможно да не са наясно, че ролята на куче се снима не само с едно куче", възкликна Петя, когато двойката водещи на червения килим интервюираше номинирания за „Оскар" за поддържаща
мъжка роля Джеймс Кромуел. Водещите го разпитваха за това, дали се е сприятелил с кучето Уги, което участва в най-титулуваната лента „Артистът". Песът вече получи няколко международни награди.

Петя едва изчака отговора на Джеймс Кромуел да бъде преведен в ефир и веднага скочи: „Поне две кучета снимат една роля. Това го знае всяко дете!", продължи в гневно-назидателен тон Петя. Заради нелепите коментари, които правеше цяла нощ, обаче тя вероятно ще бъде глобена от шефовете си, шушукат колегите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !