13-годишна роди по време на училищна...

13-годишна ученичка роди дете по време на училищна...

Момче държало табела с думите "Сляп...

Сляпо момче седяло на стъпалата с шапка в краката си. В...

Грациите от Хипнотик съблазниха свой фен

отпечатай новината

28.02.2012 17:45 | Видян 1864 пъти | Гласували 1

Грациите от Хипнотик съблазниха свой фен

Очарователните дами от „Хипнотик“ изведоха на романтична вечеря свой много запален фен. Това се случи няколко дни след като красавиците направиха истински фурор с първия си видеоклип Asturias и броени часове преди финала на „Евровизия“, която талантливите цигуларки имат реален шанс да спечелят на 29 февруари и да представляват България в Баку тази година.

По думите на четирите девойки от струнния квартет, техният почитател Ицо Петров е интелигентен млад мъж, който завършва магистратура в УНСС и следи неотлъчно развитието на „Хипнотик“ през годините. Освен това се оказал и галантен кавалер, тъй като им поднесъл 4 червени рози.

Ицо бил абсолютно хипнотизиран от харизмата на момичетата. Запленен от завладяващата компания на виртуозните музикантки, Петров споделил с тях съкровенни детайли от личния си живот и в края на вечерта изобщо не му се разделяло с хубавиците.

Ето защо вече има следваща среща, насрочена за другия месец, на която господинът ще може отново да се наслади на присъсътвието на хипнотизиращите изкусителки от квартета.

Ицо Петров си спечели привилегията да се срещне насаме със сексапилните грации, след като надви конкуренцията в оспорваната игра, която „Хипнотик“ организираха във „Фейсбук“ специално за своите най-верни почитатели в месеца на любовта.

За тази незабравима вечер „Хипнотик“ избраха да се потопят в афтентичната атмосфера на новооткрития италиански ресторант Profumo.

Там те съблазниха Ицо с изкусителни ястия и опитаха неповторими деликатеси от средиземноморската кухня, които рядко могат да бъдат открити в България, но Profumo осигурява специално от Италия за своите клиенти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !