Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Джаро в развод заради Александра Гюзелева

отпечатай новината

12.03.2012 16:45 | Видян 10916 пъти

Джаро в развод заради Александра Гюзелева

 Актьорът Михаил Билалов, който играе култовия Джаро от „Под прикритие”, върти луда любов с водещата в сутрешния блок на БНТ Александра Гюзелева, известна като Шани, научи "Всеки ден". Аферата им е вече е почти официална, двамата са решили да напуснат семействата си, за да бъдат един с друг.

Още преди време дъщерята на известната ни актриса Жоржета Чакърова и режисьора документалист Стефан Харитонов намекна, че бракът й буксува. Тя е омъжена за един от най-добрите ни илюстратори – Ясен Гюзелев, който пък е син на световноизвестния оперен певец Никола Гюзелев.

„С Ясен сме пълни противоположности. Той по цял ден си стои в студиото и рисува. Води почти отшелнически начин на живот. Аз не мога така. Обичам да съм сред хора и да се забавлявам. Понякога двамата не се виждаме по няколко дни“, споделя Александра Гюзелева.

Тя всеки момент ще предприеме решителни стъпки за промяна на семейното си положение. Наскоро тя заяви, че бракът й се е крепял единствено на дъщеря й Алиса. Тя обаче вече е на 11-години и е достатъчно голяма, за да разбере какво се случва.

Шани малко случайно се запознава с Билалов. Двамата се засичат в коридорите на телевизията. Той пуска шегичка, тя отговаря в подходящия стил и страстта пламва.

От година вече са неразделни. За Джаро нещата са по-лесни в известен смисъл, защото съпругата му – японка, живее с двете им дъщери в Париж. Реално тя не е успяла да го „хване”, но той пък й е признал всичко и вече е готов да се разведе.

Бракът им е на цели 18 години. С нея се среща през емигрантските си години в Града на любовта. Както самият той признава, първоначално я завел в Макдоналдс, но след срещата им там тя престанала да му се обажда. На следващия път я поканил в скъп ресторант и японката започнала да омеква.

„В колкото по-класни заведения я водех, толкова повече се отваряше към мен”, разкрива актьорът. В Париж той е работил какво ли не – от шофьор на автобус, през секретарка. Впоследствие развива собствен печеливш бизнес, но актьорската професия започва да му липсва.

По тази причина той започва все по-често да си идва в София и да поема ангажименти, а уикенда да лети обратно при семейството си. Докато не се влюбва в Шани.

Актьорът и журналистката дълго време се крият от хорските погледи, но накрая връзката им излиза на бял свят.

„Ще направя всичко възможно Али да не страда. С баща й ще вземем най-правилното решение за бъдещето ни“, категорична е Шани. Билалов е по-мълчалив пред близките си, но също толкова убеден, че трябва да започне отначало в любовта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !