Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Киркоров празнува ЧРД с родни звезди

отпечатай новината

17.03.2012 09:00 | Видян 2498 пъти

Киркоров празнува ЧРД с родни звезди

Филип Киркоров събра българските си приятели в Москва, за да ги запознае с дъщеря си Алла-Виктория. Той покани в Русия дует Ритон, Тончо Русев и Драго Чая, и даде специален прием за тях по повод рождения си ден. Роденият във Варна български арменец с руска кръв стана на 45 години.

Киркоров почерпил най-близките си хора на вечеря в ресторант Пушкин, гласи клюката. Те са и едни от първите, които видяха дъщеря му Алла-Виктория, която засега живее в Русия с баща си.

Плановете на Киркоров са детето му да отрасне в Америка, далеч от руските папараци. Той е купил огромно имение в Маями, където за момичето ще се грижи негова роднина.

Известните българи се появили като своеобразна агитка в защита на певеца. В момент, когато редица български композитори са решили да съдят звездата на руската естрада, Филип имал нужда от подкрепа. Арт-делегацията участвала в предаване на руската телевизия, посветено на скандала за авторските права на песните му. Те яростно защитили Филип, след което се отдали на заслужена почерпка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !