Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Отбелязваме Световния ден на водата

отпечатай новината

22.03.2012 10:00 | Видян 1405 пъти

Отбелязваме Световния ден на водата

Днес отбелязваме Световния ден на водата и празникът ще премине под знака на няколко изложби и тематични срещи, научи "Всеки ден". Още вчера в градинката пред Военния клуб бе открита фотоекспозиция с кадри от състезания по каяк.

В 31 – ва столична гимназия пък ще бъде открита изложбата „Водата и аз“. Творбите на учениците ще бъдат оценени от жури в състав Красимир Вълчев (главен секретар на МОМН), Петя Иванова от столичния инспекторат по образование, Мая Герасимова, маркетинг директор на „Девин” АД, което подпомага отпечатването на методическото ръководство, и Виктория Стойчева, изп. директор на Водния съвет. Водеща на церемонията по връчване на наградите е любимката на младата публика Поли Генова.

„Софийска вода” ще осигури музикална система в помещението с филтърните басейни в ПСПВ Бистрица. През целия ден в корпуса с филтрите ще звучи спокойна и приятна класическа музика, която ще внася допълнителна хармония в структурата на водата. Идеята на „Софийска вода“ е освен да пречиства питейната вода по надеждния конвенционален метод, да се опита да повлияе положително върху нейната кристална решетка, използвайки нетрадиционния метод, основаващ се на изумителното свойство „памет“ на водата.

Доказано е, че водата може да „запомня“ структурата на всичко, което я заобикаля, да „възприема“ енергията и вълните около нея. Направени през годините опити показват, че ако над съдове с вода звучат музика, смях или мили думи, при замръзване тя образува красиви симетрични кристали, докато ако водата „слуша“ грозни думи, тежка музика или караници, решетката става неправилна и с несиметрична форма.

С чаша бистра чешмяна вода ще бъдат посрещани и посетителите на центровете за обслужване на клиенти на дружеството. „Софийска вода“ ще осигури кани с вода в едно от най-посещаваните заведения в БПС „София“ в ж.к. „Младост“-4, където клиентите през целия ден ще могат да утолят жаждата си с чиста чешмяна вода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !