Всичко на български, най-голямата...

Няма град с толкова надписи на български извън страната...

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Erykah Badu и Nneka за първи път в България

отпечатай новината

27.03.2012 11:45 | Видян 1448 пъти

Erykah Badu и Nneka за първи път в България

До имената на Fatboy Slim , Kosheen и Chambao на тазгодишния Elevation се нареждат и тези на Erykah Badu, Nneka и Roni Size. Това е втората вълна от изпълнители, потвърдили официално участието си на Elevation Music Festival 2012, който ще се проведе на 23 и 24 юни, близо до София.

Четирикратната носителка на награди „Грами” Erykah Badu и младата нигерийка Nneka, ще стъпят  за първи път на българска сцена, а световно известния дръм енд бейс DJ Roni Size, ще зарадва отново любителите на по-твърдия звук.

Erykah Badu или както често я наричат "The Queen of Neo-Soul", ще зарадва българските си фенове с изпълнения от последния си албум "New Amerykah Part Two (Return of the Ankh)", който още преди излизането си през 2010-та, бе обявен от пресата за едно от най-очакваните заглавия на годината.

Откровена, директна, рошава и без грим Nneka пристига, за да представи чисто новия си трети студиен албум “Soul is Heavy”, който е дръзка, но балансирана комбинация от хип-хоп, реге, брас  и африкански поп, с която тя изрисува темите за любовта, болката, политиката и Бог.

Легендата на дръм  енд бейса Roni Size ще бъде част от неспиращото парти на DJ сцената.

Билети за Elevation 2012 могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim. Промоционалните 1500 фестивални билета на цена от 66 лв. са на привършване. След изчерпване на количеството им, редовната цена ще бъде 99 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Fatboy slim на Elevation Music Festival 2012

Няма коментари към тази новина !