Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Распутин отказал ролята в „Седем часа разлика”

отпечатай новината

02.04.2012 16:45 | Видян 3148 пъти

Распутин отказал ролята в „Седем часа разлика”

Мобилният телефон на актьора Юрий Ангелов, който брилянтно се превъплъщава в руския мафиот Распутин, звъни с култовата реплика „Внимание! Говорить Москва!”.

После глас съобщавал, че е 8 май 1945 година и Втората световна война е приключила. Актьорът, който от години живее в отшелничество във бургаското село Фазаново, мразел всякакви виртуални комуникации и трудно се справял дори с вдигането на телефона. Мобилката му подарил един от бодигардовете му в „Седем часа разлика” – Илия.

Ангелов не знаел грам английски език, а руският му куцал, научи "Всеки ден". За ролята на Распутин обаче трябвало да владее перфектно произношението и на двата езика. Когато продуцентът на сериала Магърдич Халваджиян му се обадил с предложение да изиграе образа на мафиота, Юрий се паникьосал и отказал.

„Видях каква тухла е сценарият и какъв е обемът на репликите в устата на Распутин. Една вечер хванах влака в Бургас и на сутринта обясних на Маги и Любен Дилов-син: „Благодаря ви, но не искам да ви издъня. Не владея особено добре руски, а английски почти не знам”, разказва актьорът.

Маги обаче бил категоричен, че не може да си представи друг Распутин и е готов на всякакви компромиси заради него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !